petak, 16. prosinca 2016.

Wrap it up!

Evo jednog brzinskog posta za umatanje božićnih poklona jer za duži post nemate više vremena budući da pokloni večeras moraju biti pod borom! :)
Ako su vam dosadili svi ti šareni, ružnjikavi sjajni papiri za umatanje koji nas okružuju, napravite svoj. Ja sam napravila par primjeraka za klince od prijatelja i članova obitelji.
Sve što vam treba je papir dovoljne veličine da poklon stane u njega i nešto čime ćete taj papir ukrasiti i napraviti drugačijim. Ja sam koristila rolu papira koju sam uzela u Kiku za neku sitnu lovu a vidjela sam da ima i u Mulleru. Ako imate marker, selotejp i škare to je to, bacajte se na posao jer vremena je sve manje.












Za ove zlatne točkice sam koristila boju za textil jer sam to imala pri ruci, spužvicu od pudera koju ne koristim i kist za šminkanje. Snađi se druže što bi se reklo :)
Kistom sam ravnomjerno razmazivala boju po spužvi a onda rokala po papiru..
Preko noći sam ostavila da se osuši i sutradan je bilo super, nema nikakve veze što je boja bila za textil. Za sve natpise za imena je opet poslužila sredina iz Lega-lega crnog roka i njihova bijela kemijska.






Nadam se da vam se svidjela ideja crtkaranja ukrasnih papira za poklone klincima i da ćete možda uhvatit vremena za naštancati par svojih primjeraka s kojima se možete hvaliti.
A sada par dana pauze od bloga radi blagdanskog prejedanja francuske, sarme i sličnih delicija a onda se nadam da ću i nakon nove godine imati o čemu pisati.

Ovim putem svima koji čitaju želim sretne nadolazeće blagdane. <3



3 komentara: