petak, 12. veljače 2016.

Puzzle pieces


Danas sam na poslu čula ideju jednog dečka da curi kupi prsten za Valentinovo ali ne zato da ju zapečati da bude njegova do kraja života nego zato jer je u Argentumu popust 50% - NEMOJ! Nemoj curi kupovat prsten i to još za Valentinovo jer ne želiš ni zamisliti psiho analizu na trosatnoj kavi nje i njenih legica šta taj prsten zapravo znači.


Ukoliko već planirate u shopping da kupite još jednu majicu u nizu, evo vam ideje što da kupite a da pritom napravite nešto što će možda mnogo više razveseliti osobu koju volite.
Podrazumjeva se da ta ista osoba nije teški materijalista koja bi radije dobila nakit jer je na sniženju nego nešto oko čega ćete se potruditi i što na kraju može biti super dekoracija za prostor u kojem zajedno boravite.



Treba vam:

PUZZLE - ja sam tražila da su velike i da ih nema puno, i ne, ne zato jer mi ih je teško složiti nego zato jer su uočljivije iz daljine. Također sam gledala da mi dimenzija odgovara okviru za slike kojeg sam taman imala viška kod kuće. Koristila sam onaj jeftini iz Ikea-e.
Puzzle sam kupila u Mulleru, bile su na akciji a još dobijete gratis karte s kojima možete razveseliti neko dijete. U Kik-u nema a u Offertisimi su skuplje ukoliko mislite da ćete tamo jeftinije proći.
AUTOLAK - uzela sam svjetlo sivi u Pevecu za 20ak kn jer nije bilo bijeloga, a možete koristiti boju kakvu god želite i koja se uklapa u vaš životni prostor.
RAMA ZA SLIKE - ima jeftinih u Offertissimi a možda nađete neku viška i na tavanu.
MARKER -  ovi debeli metalik su kao i obični u boji 20ak kn, ima ih u Hobby ArtuMulleru...

Za ovo vam je potrebno stvarno jako malo vremena, najduže traje sušenje boje na puzzlama a kad kažem najduže mislim na 15 minuta.
Ukoliko imate sve potrebne sastojke kod kuće a ne da vam se ići kupiti autolak, okrenite puzzle na stranu na kojoj nemaju sliku pa pišite nešto po toj jednobojoj površini.










Ukoliko vam se ne sviđa ovaj moj natpis, evo par ideja za neke druge prigodne puzzlaste izreke 








Ukoliko se odlučite izraditi sami nešto, pošaljite fotku na facebook pa možda date super ideju nekom drugom.

xx








1 komentar: