ponedjeljak, 6. ožujka 2017.

paleta po paleta za uživanje preko ljeta


Budući da je sunčani vikend pred nama a namještaj od paleta je i dalje hit, idealno je vrijeme da u ovih par radnih dana probate naći nekoga tko zna nekoga čiji netko vam može nabaviti palete i da konačno zamjenite one neudobne plastične stolice na terasi od kojih vam se znoji guzica čim malo jače zaprži sunce. 
Mi smo ovu terasu radili prije 2 godine i još se super drži a svakako vam preporučam Euro palete jer su jako čvrste. Ukoliko ih namjeravate bojati ne zaboravite ih prvo prešmirglati da skinete sloj prljavštine i da uklonite neke oštre djelove.

Ovisno o veličini terase ili dvorišta možda ćete se morati malo više zezati i krojiti palete.
 Mi nismo imali dovoljno prostora pa smo ih morali malo skratiti.






Tararararaaaaaaaaaaaa







Pinterest je pun ideja što raditi sa paletama a ako vam je mrsko tražiti evo vam par ideja što još možete napraviti ako imate volje i vremena.

najjednostavnije ikad a odlično izgleda
ako imate mjesta samo naslažite paletu na paletu, gore presvucite spužvu, nabacajte jastuke
i to je to. Samo vam još fali hladna cuga u ruci.
i ovdje samo fali cuga u ruci, sve ostalo je savršeno

Ako imate neko drvo za okačiti ovakvu ljuljačku, blago vama. Ja nemam pa zato nemam ni ovakve ljepotice u dvorištu ali ako vi imate bacite se na posao jer bi bilo šteta da nemate ovako što u dvorištu.






Ako vam je ovo sve do sada izgledalo kao previše posla, evo onda naaaajjednostavnijeg a super efektnog DIYa za vaše začinsko bilje. Uvijek će se naći neko mjesto gdje ovu jednu paleticu možete nasloniti.






Sretno sa pronalaskom paleta i ako nešta sklepate slobodno pošaljite da vidimo što ste napravili :)






4 komentara:

  1. Zakon je terasica! Ja sam od svog vrtnog namještaja od paleta odustala jer neću nikad dočekat gospodina da poduzme nešto, a meni ne da rukujem sa opasnim strojevima! ;) Najgore je imat kod kuće majstora koji ništ ne stigne...:(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma nema opasnih strojeva, samo šmirgl papir u ruke i rokanje :)
      Znam ja da ti to možeš.
      Ako treba pomoć, zovi pa da girl power to odradi. :*

      Izbriši
    2. Hahaha, ak je tako može! Od ovih strojeva s kojima se možeš ozbiljno ozljedit mi da samo brusilicu da koristim! ;) Ne znam kako može tako sumnjat u moju spretnost! ;) Ako nešto bude trebalo prekrojit, lagano ručnom pilicom! ;)

      Izbriši
  2. Prekrasno...obožavam taj ''idrustrijski đir'' ... :)

    OdgovoriIzbriši